Bedrijfsprofiel
Sensus-methode

Sensus-methode

Branche: BPM
Publiceert over: Bedrijfsprocessen

Sensus-methode BV is gespecialiseerd in het beschrijven, visualiseren en verbeteren van de bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij bij het inzichtelijk maken en doorlichten van de organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Hiervoor maken wij gebruik van diverse aanpakken en methodieken om de processen efficiënter, sneller en beter in te richten.

Wij helpen organisaties niet alleen met bepalen wát er moet veranderen, we leren ze vooral hóe ze moeten veranderen. Door de medewerkers hierin te begeleiden en trainen krijgt procesmanagement een fundamentele plaats in de organisatie.

Volg Sensus-methode

Hypotheekdiensten volledig lean maken

Credit Management & Investor Solutions B.V. (CMIS Group) was op zoek naar een procesmanagement oplossing om een lean organisatie te kunnen worden. Lean organisaties halen hun kracht uit de lessen die geleerd kunnen worden door andere organisaties. Procesoptimalisatie is daarbij een belangrijk onderdeel. Lees snel verder om erachter te komen waar ze tegenaan liepen en welke resultaten ze hebben behaald.

Lees verder...