Bedrijfsprofiel
IBM security

IBM security

Branche: ICT
Publiceert over: Security, BPM, Mobile Management

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

IBM biedt haar klanten een ongeëvenaarde diepte en breedte aan technologie, expertise en ervaring — en combineert deze gebieden zodat echte resultaten worden geboekt. De focus van ons bedrijf is altijd gericht geweest op innovatie van ondernemingen. Al tientallen jaren verkennen IBM'ers de grenzen van het mogelijke — en zorgen dat de ontdekkingen worden ingezet in renderende en nuttige toepassingen in het zakenleven, bij de overheid, bij het onderwijs en overal in de samenleving.

Door de inzet van het potentieel binnen IBM en Business Partners kan IBM een breed scala van diensten, oplossingen en technologieën aanbieden waarmee de klanten innovatie kunnen stimuleren.

IBM Nederland, een van de ondernemingen binnen IBM Corporation, is meer dan zestig jaar in Nederland werkzaam als leverancier en dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.

Volg IBM security

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van een datalek?

Een datalek is niet alleen bijzonder vervelend voor uw gedupeerde klanten, maar ook voor uw  financiële instelling. U bent immers verantwoordelijk voor het vertrouwelijk behandelen van gevoelige persoonlijke informatie. Slaagt u daar niet in, dan betekent dat een grote deuk in het vertrouwen in uw organisatie én torenhoge kosten. Lees in dit wereldwijde onderzoek van IBM wat datalekken kosten, hoe zij ontstaan en zij kunnen worden voorkomen.

Lees verder...