IntoFinance partner van nieuw Tablet Magazine XPRTS

Vandaag lanceerde XPRTS Media haar B2B Tablet Magazine in de Nederlandse AppStore. XPRTS is een kennismagazine dat zich met trending IT topics richt op de zakelijke gebruiker. De lezer kan het tabletmagazine eenvoudig naar het eigen interesseprofiel inrichten. Onderwerpen die aanbod komen zijn onder meer Social Business, Big Data, Mobility, Digital Marketing en Cloud Computing.

De kennis in het magazine is afkomstig van internationaal erkende ‘Thought Leaders’ zoals IBM, Adobe, HP, MicroStrategy en EMC. Deze bronnen worden onder meer beschikbaar gesteld via Madison Logic, de belangrijkste content partner van het magazine. Daarnaast biedt het magazine op basis van social media direct informatie over nieuwe rapporten en onderzoeken van onder meer Forrester en Gartner. ExploreB2B levert daarnaast relevante blogs per themarubriek.

Het XPRTS Magazine is gericht op een internationaal publiek en achter de start-up staat ook een internationale netwerk organisatie. Zo is content partner Madison Logic een Amerikaans bedrijf, blogpartner ExploreB2B is gevestigd in Duitsland, het ontwerp van de App komt uit Zuid-Afrika en de redactie zetelt in Portugal. De twee oprichters zijn echter van Nederlandse bodem en daarom werd ook Nederland gekozen voor de lancering.

XPRTS is een B2B Content Marketing initiatief dat inspeelt op de opkomst van ‘lean back media’. De opkomst van Internet zorgde ervoor dat gebruikers achter hun PC kropen en ‘lean forward’ aan het browsen sloegen. Tabletlezers hebben echter een andere leeshouding, waar een magazine-achtige contentervaring beter bij aansluit. XPRTS brengt daarom als één van de eerste aanbieders branded content van verschillende B2B aanbieders bij elkaar in een tabletmagazine.

XPRTS Media is een zuster van Heliview Online en een logische mediapartner in het portal netwerk van Heliview Online waar deze portal ook onderdeel van vormt. XPRTS Media en Heliview Online hebben daartoe dan ook ook een partnership gesloten.

Klik hier om XPRTS app te downloaden uit de App Store

Meer informatie

Voor meer informatie of achtergronden kunt u contact opnemen met:

XPRTS Media BV
Bob Oord
Mediapark, Gateway D
Sumatralaan 45, 1217 GP Hilversum
T: +31(0)625060940
E: bob@xprts.com