Gearchiveerd kennisitem
Download artikel Wisdom professional product documentation Download

Wisdom professional product documentation

Exceptioneel klantinzicht en marktonderzoek met data van Facebook

Exceptioneel klantinzicht en marktonderzoek met data van Facebook

De Wisdom Professional applicatie van Microstrategy is een analytische applicatie die het volledige spectrum aan consumentendata vanuit Facebook verkent. Deze data wordt uit het Wisdom Netwerk gehaald, waar miljoenen consumenten zich hebben ingeschreven om vrijwillig en anoniem aan de data bij te dragen.  Met de applicatie krijgen organisaties inzicht in de demografie, interesses, activiteiten en motivaties van consumenten.

Segmentatie en analyse
Er kan gemakkelijk gesegmenteerd worden, door het selecteren van een aantal willekeurige attributen, om zo gebruikersgroepen te vinden. De applicatie geeft organisaties hiermee een mogelijkheid om groepen te analyseren en de informatie te gebruiken bij huidige en toekomstige marketingactiviteiten.

Wisdom Professional summary dashboard

Figuur 1: Wisdom Professional summary dashboard

Download de whitepaper
Download het complete document waarin een introductie wordt gegeven van de Wisdom Professional applicatie, welke helpt het klantinzicht te vergroten.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoFinance brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis