Gearchiveerd kennisitem
Download artikel The Forrester Wave Enterprise GRC Platforms Q4 2011 Download

The Forrester Wave Enterprise GRC Platforms Q4 2011

Evaluatie en analyse EGRC-platforms

Evaluatie en analyse EGRC-platforms

In dit rapport wordt een overzicht gegeven van de evaluatie en analyse van dertien aanbieders van EGRC-platforms. Deze bedrijven zijn geïnterviewd en er is aan de hand van 59 criteria een productevaluatie gemaakt.

BWise is named a leader in the report, “The Forrester Wave™: Enterprise Governance, Risk, and Compliance Platforms, Q4 2011”

Organisaties kunnen dit rapport gebruiken bij de zoektocht naar een technologische oplossing ter ondersteuning van Enterprise Governance, Risk en Compliance programma’s.

Download het rapport
Download het rapport en lees meer over de evaluatie en analyse van dertien ERGC platforms in The Forrester Wave™: EGRC Platforms, Q4 2011.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoFinance brengt graag actuele kennis rondom Governance, Risk & Compliance bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis

Governance, Risk & Compliance: GDPR vraagt om een effectieve digitale strategie van verzekeraars

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ofwel de Europese richtlijn GDPR, wordt in mei 2018 van kracht. Deze nieuwe wetgeving impliceert zowel een verplichting als een kans voor verzekeraars. De nieuwe wet dwingt tot meer controle over de immense hoeveelheid data die omgaat in onze moderne economie. Verzekeraars kunnen zich goed voorbereiden door gebruik te maken van innovatieve hulpmiddelen voor gegevensverwerking.

Lees verder...