Gearchiveerd kennisitem
Download artikel Sustainability Performance Management Download

Sustainability Performance Management

De nadruk ligt nu op sustainability

De nadruk ligt nu op sustainability

De traditionele manier waarop bedrijfswaarden en bedrijfsprestaties worden gemeten is aan het veranderen. De jaarrekening en balansinformatie is niet meer genoeg voor een toenemend aantal stakeholders. De nadruk ligt nu op sustainability.

Met name sustainability gerelateerd aan reputatierisico en corporate-imago heeft de aandacht. Reputatie- en imagoschade kan een grote impact hebben op de omzet en winst van een onderneming.

In deze whitepaper wordt beschreven hoe sustainability in de praktijk kan worden gebracht en hoe het doorgevoerd kan worden in de dagelijkse bedrijfsvoering. Hierbij wordt een geïntegreerde benadering als de meest eenvoudige, efficiënte en effectieve manier gegeven.

Download de whitepaper
Download deze whitepaper over sustainability performance en lees hoe het op een eenvoudige en effectieve manier in de praktijk kan worden gebracht.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoFinance brengt graag actuele kennis rondom Governance, Risk & Compliance bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis

Governance, Risk & Compliance: GDPR vraagt om een effectieve digitale strategie van verzekeraars

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ofwel de Europese richtlijn GDPR, wordt in mei 2018 van kracht. Deze nieuwe wetgeving impliceert zowel een verplichting als een kans voor verzekeraars. De nieuwe wet dwingt tot meer controle over de immense hoeveelheid data die omgaat in onze moderne economie. Verzekeraars kunnen zich goed voorbereiden door gebruik te maken van innovatieve hulpmiddelen voor gegevensverwerking.

Lees verder...