Gearchiveerd kennisitem
Download artikel Qatari Diar implements Company-Wide Risk Management Standards Download

Qatari Diar implements Company-Wide Risk Management Standards

Qatari Diar implementeert bedrijfsbreed risicomanagement standaarden

Qatari Diar implementeert bedrijfsbreed risicomanagement standaarden

Qatari Diar Real Estate Investment Company is wereldwijd een van de grootste organisaties op het gebied van vastgoedontwikkeling en -investering. Met een gecombineerde waarde van 35 miljard Amerikaanse dollar is aan Qatar Diar de taak toevertrouwd om de groeiende economie te ondersteunen en de ontwikkeling van vastgoed prioriteiten van het land te coördineren.

GRC-uitdagingen
Met meer dan vijftig projecten in 29 landen over de hele wereld was het een grote uitdaging voor Qatari Diar om naast de interne compliance-eisen ook aan de compliance-eisen van de verschillende landen te voldoen. Daarnaast werden nog een aantal andere uitdagingen op het gebied van Governance, Risk en Compliance geïdentificeerd. In deze customer case study wordt dieper op die uitdagingen ingegaan en de oplossing die uiteindelijk geïmplementeerd is.

Oplossing en voordelen
Met de implementatie van een enterprise Governance, Risk Management en Compliance (eGRC) platform is een effectiever en efficiënter management van operationele- en projectmatige risico’s gerealiseerd. Dit heeft niet alleen de besluitvorming aanzienlijk verbeterd, maar ook een directe en positieve impact op tijd, kosten en kwaliteit gehad. Met de geavanceerde management-informatie dashboards kan aan alle wensen van het management binnen de organisatie worden voldaan.

Download de customer case study
Download deze customer case study over Qatari Diar, de GRC-uitdagingen waar ze mee te maken hadden en de risico-management oplossing waar uiteindelijk voor is gekozen.

 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoFinance brengt graag actuele kennis rondom Governance, Risk & Compliance bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis

Governance, Risk & Compliance: GDPR vraagt om een effectieve digitale strategie van verzekeraars

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ofwel de Europese richtlijn GDPR, wordt in mei 2018 van kracht. Deze nieuwe wetgeving impliceert zowel een verplichting als een kans voor verzekeraars. De nieuwe wet dwingt tot meer controle over de immense hoeveelheid data die omgaat in onze moderne economie. Verzekeraars kunnen zich goed voorbereiden door gebruik te maken van innovatieve hulpmiddelen voor gegevensverwerking.

Lees verder...