Kennisitem
Download artikel Ga met apps de FinTech-concurrentie aan Download

Ga met apps de FinTech-concurrentie aan

Slimme bedrijfs-apps veranderen onze werkzaamheden

Gepubliceerd: 31-01-2019Slimme bedrijfs-apps veranderen onze werkzaamheden

Met onze smartphone in de hand krijgen we tegenwoordig een hoop gedaan. Mail checken, nieuwe autoverzekering afsluiten of betalen in de supermarkt; een veelvoud aan apps maken dit mogelijk. Toch zien we op de werkvloer maar weinig apps die ons ondersteunen bij onze werkzaamheden. Een gemiste kans, want apps vereenvoudigen processen, brengen informatie samen en zorgen ervoor dat we meer tijd overhouden voor het verbeteren van onze diensten en producten.

Kijk uit, daar zijn de FinTech-start-ups

Bedrijven die wel handig gebruik maken van technologie zijn de FinTech-bedrijven. Met hun technische kennis en snelle innovaties snoepen deze nieuwe spelers behoorlijk wat marktaandeel af van de traditionele spelers. Zo groeide Ant Financial, de financiële tak van Alibaba, in een recordtijd uit het grootste FinTech-bedrijf ter wereld. Met een geschatte waarde van 150 miljard dollar zijn ze inmiddels evenveel waard als Goldman Sachs. Dus wil je relevant blijven? Dan is het zaak om technologie te omarmen en in zetten om jouw interne processen te optimaliseren. Bedrijfs-apps die aansluiten op de behoeften van jouw medewerkers zijn hierbij een handig hulpmiddel.

Waar kunnen we apps inzetten?

Door slimme apps in te zetten bied je een nieuwe manier van werken aan medewerkers. Zo houden ze uiteindelijk meer tijd over voor het verbeteren van hun dienstverlening en het ontwikkelen van nieuwe producten. Waar kunnen apps het verschil maken?

  1. Procesoptimalisatie
  2. Automatisering
  3. Kennis delen

Benieuwd hoe apps hieraan bijdragen? Download dan deze praktische whitepaper en ontdek de vele mogelijkheden. Laat je inspireren door de voorbeelden en ga zelf aan de slag met het ontwikkelen van handige apps die jouw organisatie tijd en geld besparen!