Gearchiveerd kennisitem
Download artikel Financieel voordeel halen uit het betalingsproces Download

Financieel voordeel halen uit het betalingsproces

Creating Payment Energy

Creating Payment Energy

Steeds meer bedrijven zoeken naar mogelijkheden om hun financiële processen te optimaliseren. Een van de manieren om te verbeteren is door te kijken hoe die processen bij andere organisaties verlopen en hoe zij voor een efficiënt betalingsproces en een goede verhouding met leveranciers zorgen. Dit onderzoeksrapport, waarin 1.000 internationale strategische beslissers hun ervaringen delen, geeft een inkijk in die organisaties.

Inhoud onderzoeksrapport
Dit onderzoeksrapport beschrijft de resultaten van een onderzoek omtrent cash management en efficiënte betaalprocessen en hoe deze de business performance beïnvloeden. In het rapport staan onder andere:

  • De belangrijkste uitkomsten van het onderzoek
  • Trends, conclusies en aanbevelingen
  • Een 5-stappenplan
  • Regionale samenvatting (waaronder Nederland)

Cultuur van vertraagde betalingen
Uit het onderzoek blijkt onder andere dat er een cultuur heerst waarin betalingen aan leveranciers vertraagd plaatsvinden. Het vertragen van betalingen kan echter grote gevolgen hebben voor bedrijven, in negatieve zin.  Enkele obstakels die de cultuur van het vertragen van betalingen veroorzaakt variëren van apathie en een financiële mindset die zoekt naar mogelijkheden cash reserves te beschermen, tot aan bottlenecks in processen of zelfs het gebrek aan automatisering.

Download de whitepaper
Download vrijblijvend het onderzoeksrapport “Creating payment energy – Unlocking the value of B2B payment networks” en lees meer over cash management, efficiënte betaalprocessen en hoe deze de business performance beïnvloeden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoFinance brengt graag actuele kennis rondom Intermediair bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis

Intermediair: Trendonderzoek startende intermediairs

Dit uitgebreide trendrapport over startende intermediairs geeft u meer inzicht in de keuzes die deze nieuwe intermediairs maken. Wat drijft ze en wat zijn hun verdienmodellen? Hier lichten we alvast een aantal van de vele resultaten toe. Wilt u meer te weten komen over het opbouwen van klanten of welke dienstverlening belangrijk is? Lees snel verder!

Lees verder...