Gearchiveerd kennisitem
Download artikel Document solutions expand beyond accounts payable Download

Document solutions expand beyond accounts payable

Geïntegreerd document management systeem voor meer efficiëntie

Geïntegreerd document management systeem voor meer efficiëntie

Banken en financiële instellingen kunnen een stap op de concurrentie voorblijven door papierwerk en aanvragen gestroomlijnd te verwerken. De huidige vooruitgang in technologieën en verschillende systemen helpen dit te bereiken. In deze whitepaper wordt een geïntegreerd document management systeem geïntroduceerd welke banken en financiële instellingen helpt op verschillende vlakken efficiënter te werken.

Het doel van dit document is om branches en functies te benoemen die baat kunnen hebben bij de inzet van een ‘document management systeem’. Enkele voordelen van een geïntegreerd systeem voor documentmanagement zijn onder meer:

  • Reductie van doorlooptijd en kosten;
  • Verbeterde compliance;
  • Verbeterde controle op fraude.

Lees de whitepaper “Document solutions expand beyond accounts payable” waarin een geïntegreerd document management systeem wordt geïntroduceerd.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoFinance brengt graag actuele kennis rondom Informatiemanagement bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis

Informatiemanagement: Datakwaliteit biedt kansen voor de ATP branche

Het belang van goede datakwaliteit is groot, vooral bij financieel dienstverleners. Goede datakwaliteit biedt kansen, maar ook uitdagingen. Gegevens van klanten wijzigen vaak zonder dat de dienstverlener er notie van krijgt. Hierdoor hebben organisaties vaak niet structureel de juiste en up-to-date gegevens van klanten beschikbaar. Hiermee gaan kansen verloren. Deze whitepaper beschrijft het belang van goede datakwaliteit en de wijze waarop organisaties de gewenste kwaliteit kunnen realiseren.

Lees verder...