Gearchiveerd kennisitem
Download artikel Debiteurenbeheer bij collectief pensioen Download

Debiteurenbeheer bij collectief pensioen

Handvatten voor een beheersbaar en acceptabel debiteurensaldo

Handvatten voor een beheersbaar en acceptabel debiteurensaldo

Ziet u ook uw debiteurensaldo op collectieve pensioenregelingen nog verder oplopen? Vond u die debiteurenpost al aan de hoge kant? Bent u bereid om in de huidige crisis extra risico te lopen en kunt u die verantwoorden? Welke extra risico’s zijn er überhaupt? Het is tijd om positief kritisch naar het debiteurenproces voor collectieve pensioenen te kijken.

Deze whitepaper gaat in op de extra debiteurenrisico’s bij collectieve pensioenen in de huidige tijdgeest en er reikt handvatten aan om te bepalen hoe pensioenuitvoerders deze risico’s kunnen verminderen, zonder klanten te verliezen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoFinance brengt graag actuele kennis rondom Management bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis

Management: 5 do’s bij het binnenhalen van nieuwe kapitaal

Om een onderneming te laten groeien, moet je blijven innoveren. En daar heb je voldoende kapitaal voor nodig. De ene onderneming kiest voor het werven van nieuwe kapitaal voor een beursgang, het andere bedrijf verkiest privé-investeerders. Welke keuze je ook maakt, volledig inzicht in het financiële plaatje is een must. Met de 5 fundamentele stappen uit deze whitepaper bereid jij de organisatie voor op een nieuwe kapitaalinjectie.

Lees verder...

Management: Soft skills zijn ondergewaardeerd

Koningen van de computercode of meester van de machines? Geweldig natuurlijk als de technische vaardigheden van je consultants subliem zijn. Kunnen ze niet goed communiceren of totaal niet samenwerken dan is de kans groot dat je klant het contract beëindigt en voor een ander kiest. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Soft skills zijn daarom net zo belangrijk als technische expertise. Er is dus werk aan de winkel!

Lees verder...