Gearchiveerd kennisitem
Download artikel BI solutions for maximizing policyholder profitability Download

BI solutions for maximizing policyholder profitability

Van eiland- naar enterprise-BI

Van eiland- naar enterprise-BI

Business Intelligence-oplossingen (BI) verstrekken informatie aan bedrijven, welke  vervolgens vertaald wordt naar extra omzetkansen en andere bruikbare inzichten. Verzekeraars hebben, over het algemeen, BI altijd als een synoniem voor rapportage gezien. Toch kunnen BI-platformen vandaag de dag kosteneffectief geïmplementeerd worden om vervolgens verschillende soorten data te verwerken tot bruikbare informatie voor de organisatie. Deze informatie kan organisaties helpen verborgen kansen te onthullen strategieën te implementeren om zo de klantwaarde te vergroten. 

De evolutie van BI

Figuur 1: Evolutie van BI. Van eiland- naar enterprise-BI.

Deze whitepaper gaat dieper in op hoe BI-technologieën, samen met strategische planning en uitvoering, op de korte termijn voor een hogere winstgevendheid kunnen zorgen en daarnaast op de lange termijn voor verhoogde competitiviteit en maximalisatie van klantwaarde.

Download de volledige whitepaper en lees meer over hoe Business Intelligence (BI) kan helpen bij het creëren van nieuwe omzetkansen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoFinance brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Tools bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis