Gearchiveerd kennisitem
Download artikel Betere sales realiseren? Wie wil dit nou niet! Download

Betere sales realiseren? Wie wil dit nou niet!

Kennis is macht … en geeft jouw sales een boost

Kennis is macht … en geeft jouw sales een boost

Een nieuwe autoverzekering afsluiten, je zorgverzekering aanpassen of checken of je de hypotheek kan oversluiten. Dat regelen we tegenwoordig gewoon zelf, vanop de bank. Niet tevreden over de aanbieder? Dan ga je op zoek naar een alternatief en weg ben je… Als onderneming is het een echte uitdaging geworden om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Hoe kan je het verschil maken? De basis is de juiste klantkennis opbouwen en deze vervolgens slim inzetten om jouw sales te verbeteren. Deze whitepaper vertelt je hoe je dit aanpakt in 4 praktische stappen.

Op naar 360 graden visie

Hoe wil je het verschil maken, als je niet weet wat de behoefte is van jouw klanten? Misschien wijst een trendonderzoek wel uit dat de behoefte van jouw klanten door de tijd heen veranderde. Als dit onderzoek vervolgens stof ligt te vergaren in een bureaulade is dat natuurlijk zonde. De kunst is om alle beschikbare middelen in te zetten om een zo goed en actueel mogelijk beeld te krijgen van jouw klanten, en dit beschikbaar te maken voor de hele organisatie. Wil je een 360 graden visie ontwikkelen, dan is het monitoren van klantgedrag een vereiste.

4 stappen naar betere sales

In deze whitepaper lees je hoe je meer klantinzicht krijgt door de verzamelde informatie op een goede manier te registeren en inzichtelijk te maken. Wij geven jou alvast een voorproefje van de eerste stap.

  • Deel de data met collega’s en werk samen: Sloop de interne eilanden in de organisatie, ze dragen namelijk absoluut niet bij tot het gemeenschappelijke doel. Stel organisatie-breed vast welke doelen je wil bereiken en hoe techniek hieraan kan bijdragen. Door het vaststellen van deze visie wordt bepaald in welke richting de organisatie zich moet ontwikkelen om onderscheidend te blijven.

Download de whitepaper In 4 stappen een kwalitatief klantbeeld en ontdek de voordelen van beter samenwerkingen en de effectieve inzet van technologie. Klaar voor betere sales? Start vandaag nog!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoFinance brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis