Gearchiveerd kennisitem
Download artikel Automatiseer financiële processen en geef financials inzicht Download

Automatiseer financiële processen en geef financials inzicht

Oracle Financials Cloud

Oracle Financials Cloud

Toonaangevende financiële organisaties zien technologie als een service. Cloud Computing is een visie die voor veel organisaties inmiddels realiteit is geworden.
 

Cloud Computing voor financials

Voor financiële organisaties is het van belang dat cloud computing flexibel, veilig, betrouwbaar en schaalbaar is. Businessapplicaties van vandaag de dag moeten intelligent, informatie-gedreven, social en mobiel zijn terwijl ze tegelijkertijd actiegerichte inzichten moeten leveren die samenwerken binnen een veilig business proces mogelijk maken.

Automatiseren van financiële processen

Wanneer gebruik gemaakt wordt van een complete oplossing voor de financiële organisaties beschikt men over de juiste informatie op het juiste moment en kunnen voordelen worden behaald op het gebied van productiviteit en business performance. Onder andere de volgende transactieprocessen kunnen door gebruik te maken van een complete cloud oplossing voor financiële organisaties worden geautomatiseerd en gestroomlijnd:

  • Grootboekrekening
  • De activa
  • Personeelskosten
  • Meerdere valuta
  • Crediteuren
  • Kasbeheer
  • Debiteuren

Business Analytics voor financials

Business Analytics en Business Intelligence kunnen van toegevoegde waarde zijn voor financiële organisaties door de financials te helpen bij het uitvoeren van taken op basis van intelligente inzichten. In veel gevallen worden suggesties of aanbevelingen aangedragen die toekomstige resultaten kunnen voorspellen.

Real-time informatie in dashboards

Beslissingen kunnen makkelijk worden genomen aan de hand van informatie die real time beschikbaar is. Op gebruikersrol gebaseerde dashboards leveren gebruikers die informatie die zij nodig hebben op basis van de positie in de organisatie. Op deze wijze kunnen gebruikers in financiële organisaties makkelijk zien wat hen te doen staat op een bepaalde werkdag.

In het e-book

Lees gratis en geheel vrijblijvend het e-book ’Oracle Financials Cloud’ waarin de meerwaarde van op cloud computing gebaseerde business analytics / business intelligence applicaties voor financials uiteengezet wordt. Daarnaast wordt uiteengezet hoe kosten onder controle gehouden kunnen worden door gebruik te maken van geautomatiseerde processen en meer inzichten met Business Analytics en Business Intelligence.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoFinance brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis