Gearchiveerd kennisitem
Download artikel ‘Handsfree’ inkoop en facturatieproces Download

‘Handsfree’ inkoop en facturatieproces

Case Wolter Kluwers: Grip op de financiële situatie

Case Wolter Kluwers: Grip op de financiële situatie

Wolters Kluwer Nederland is de grootste online informatiedienstverlener voor kritische professionals zoals juristen, accountants, fiscalisten en bestuurders. Voorheen gaf Wolters Kluwer Nederland veel geld uit aan de ontwikkeling en productie van hun boeken. Voor de realisatie van de huidige online producten worden zij ondersteund door experts die ze via intermediair Randstad inhuren. Om de administratieve processen, zoals de inkoop en facturatie van de uren die de genoemde experts voor hen werken, te optimaliseren is het Purchase to Pay-proces nu volledig geautomatiseerd.

De uitdaging voor Wolters Kluwer was de inkoop- en financiële processen aan te passen aan nieuwe behoeften en tegelijk een volledig inzicht te krijgen in het hele proces van inkoop tot betaling.

 “Het hele proces van inkoop tot en met facturatie verloopt nu vrijwel handsfree. Dat verhoogt de kwaliteit en scheelt ons veel tijd.” Hans Hietberg, manager Purchase to Pay, Wolters Kluwer

Download de case
Lees in dit beknopte artikel de case van Wolters Kluwer, waar het Purchase to Pay-proces nu volledig geautomatiseerd is middels een geïntegreerd digitaal systeem.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IntoFinance brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis