SAP Big Data Forum

Redefine your business at the SAP Big Data Forum

Praktische informatie
Datum
OnderwerpBig Data
KostenGratis voor eindgebruikers SAP
Locatie's Hertogenbosch
icoon inschrijvenInschrijven

Om de paar jaar zet een nieuwe technologie de (zakelijke) wereld op z’n kop. Bestaande ideeën gaan dan overboord om ruimte te maken voor nieuwe concepten, kansen en mogelijkheden. Big Data is zo'n technologie. En SAP brengt Big Data binnen handbereik met het SAP Real-Time Data Platform. Daardoor bent u in staat instant resultaat te boeken dankzij real-time zicht op zaken die nú aandacht verdienen.

De kracht van Big Data
Big Data stelt u in staat om te profiteren van ongekend krachtige technieken die wetenschappelijk beproefd zijn. Tijdens het SAP Big Data Forum ontdekt u hoe u deze innovaties vertaalt naar uw eigen dagelijkse praktijk. Het Forum biedt een compleet programma dat zowel Business als IT Managers aan zal spreken. In de middag staan er een aantal interactieve industry workshops op het programma. U kiest zelf voor de industry die uw interesse heeft: Retail & Consumer Products, Manufacturing, Energy & Resources, Finance, Services of Public.

Wat mag u verder verwachten?


Business Track
CIO Mike Bell, KingFisher en Dietmar Gasch (formerly Bayer MaterialScience) delen hun ervaring over hoe zij omgaan met Big Data.

Ook zijn er visionaire keynotes van Gartner's Research Director Roxane Edjlali en Henry Cook, Innovatie Principle bij SAP. Zij vertellen u over de trends in de markt en de kansen van real-time ondernemen. Red Bull, SAP HANA klant, kent de kracht van real-time informatie. Het is dan ook niet toevallig dat Red Bull aerobatic piloot Frank Versteegh dit forum afsluit met een spectaculaire keynote.

Tech Track
Bent u vooral benieuwd naar alles wat er onder de motorkap van het SAP Real-Time Data Platform gebeurt? Volg dan de Tech Track en verdiep u een dag lang in alle technische aspecten. Uiteraard kunt u de Business Track en de Tech Track ook combineren.

Bekijk het volledige programma