Proefcollege strategisch brand management, digital brand management en brand identity & design management

Gratis online proefcollege post-doc opleidingen

Praktische informatie
Datum
Onderwerpstrategische planning
KostenGratis
Locatievia internet
icoon inschrijvenInschrijven

NIBAA biedt drie post-doctorale opleidingen aan. In 22 colleges werkt u toe naar het opstellen van uw eigen strategische plan. Tijdens de opleiding wordt gebruik gemaakt van zowel academische, competentie- als praktijkgerichte colleges. Er worden state-of-the-art cases gehanteerd, er vindt een ‘brand journey’ plaats en u leert onder begeleiding van topdocenten schrijven aan uw eigen plan.

Hieronder vindt u een overzicht van de post-doctorale opleidingen. Alle opleidingen bestaan uit acht themablokken van twee colleges, een ‘brand journey’ van drie colleges en een casuistiekdag van drie colleges.

Strategisch Brand Management (6 mnd, 22 colleges), start: 31 okt 2013, Universiteit Utrecht, kosten € 3.990,-
Brand Identity & Design Management (6 mnd, 22 colleges), start: 31 okt 2013, Universiteit Utrecht, kosten € 3.990,-
Digital Brand Management (6 mnd, 22 colleges), start: 31 okt 2013, Universiteit Utrecht, kosten € 3.990,-

Wilt u een proefcollege volgen over de post doctorale opleidingen van NIBAA Institute? Dat kan. Op donderdag 10 oktober 2013 organiseert NIBAA een online proefcollege waar een van de kerndocenten nadere uitleg zal geven over de post-docs: strategisch brand management, digital brand management en brand identity & design management. Het webinar start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Klik op de inschrijfknop op deze pagina om u in te schrijven. U krijgt van NIBAA Institute een bevestiging met daarin een aanmeldlink. Op het moment dat het webinar van start gaat, kunt u via deze link inloggen.