Private, Personal en Public Cloud integreren via standaardbouwstenen

Denk na over een strategie voor 2015

Praktische informatie
Datum
OnderwerpConceptmatig denken, Co-Sourcing, platform, Architectuur, FlexPod
KostenGratis voor eindgebruikers
LocatieCam IT Solutions B.V. te Nieuwegein
icoon inschrijvenInschrijven

Het ideale Cloud Platform is een ecosysteem waarin de Private Cloud van uw organisatie, de Personal Cloud van uw medewerker en de ongekende mogelijkheden van de Public Cloud naadloos samenkomen. Via uw eigen virtuele ICT-infrastructuur (Private Cloud) ontsluit u op basis van schaalbare standaard bouwstenen op veilige wijze applicaties en informatie aan gebruikers, ongeacht de locatie, tijdstip of apparatuur (Personal Cloud) met integrale koppelingen via de “achterdeur” naar Cloud Applicaties - SaaS, Cloud Infrastructuur - IaaS en andere Cloud diensten (Public Cloud).

Het Cloud Platform ecosysteem concept van CAM IT kent goed gedefinieerde relaties tussen de functionele vraag (menukaart en kwaliteitscriteria), het aanbod (bouwstenen) en het gebruik van capaciteit (resource workloads). Hierdoor is het goed mogelijk om de techniek eenduidig te scheiden van functionaliteit en het beheer van het Cloud Platform te vereenvoudigen tot heldere functionele beheerprocedures (workflows), statusoverzichten (dashboards) en management informatie (reports).

In de sessie van januari neemt Willem Drijver (entrepreneur, consultant en visionair van Cam) u mee op ontdekkingstocht langs de conceptmatige ontwikkelingen van onder meer NetApp, Cisco, Citrix en Microsoft. Hij belicht uitgebreid de onderlinge mogelijkheden en onmogelijkheden en de invloed hiervan op de realisatie van een stabiele IT-omgeving.

Programma:

  • 10:00 uur Ontvangst, koffie
  • 10:30 uur Begin
  • 12:00 uur Pauze en Lunch
  • 12:30 uur vervolg
  • 14:00 uur Afsluiting

Voor wie:

Deze kennissessie is bestemd voor personen die verder kijken dan 2015 en een structurele basis willen neerleggen voor de komende jaren met een stabiel platform als basis. Het niveau is gebaseerd op Hoofd ICT, ICT Managers & ICT Architecten. Iets voor u?