Factuurcongres

Jaarcongres voor klantgerichte, innovatieve factuurautomatisering en betaaloplossingen

Praktische informatie
Datum
OnderwerpE-facturatie en betaaloplossingen
KostenGratis voor de doelgroep
LocatieNBC Congrescentrum, Nieuwegein
icoon inschrijvenInschrijven

 

De belofte van e-factureren is groot. Het is stukken efficiënter dan het huidige proces, levert inzichten op in de inkoopuitgaven en liquiditeit, maakt nieuwe vormen van werkkapitaalfinanciering mogelijk en levert ook geld op in de vorm van kostenbesparingen en betalingskortingen. De praktijk leert echter dat elektronisch factureren nog lang niet zo is ingeburgerd als gewenst.

E-facturatie is de toekomst

De Rijksoverheid heeft een grote stap voorwaarts gezet en haar leveranciers per 1 januari 2017 verplicht facturen elektronisch aan te leveren. Het doel van de Rijksoverheid is bedrijven en medeoverheden ertoe aan te zetten ook versneld op e-factureren over te gaan. E-factureren is namelijk de toekomst.

Tijdens dit congres kijken we naar de huidige stand van zaken. Waar staan bedrijven nu? Waar liggen kansen? En welke obstakels moeten zij nog overwinnen om de kansen die er liggen te verzilveren? Maar centraal staat innovatie: Niet alleen de innovatie die te vinden is bij leveranciers van factuurautomatiseringsoplossingen, maar ook hoe je de factuur van toegevoegde waarde kunt laten zijn voor je bedrijfsprocessen. En wat betekenen technologieën en ontwikkelingen als Blockchain en Bitcoin voor de Financieel manager?

Krijg antwoord op vragen als:

  • Is mijn organisatie op de nieuwe regelgeving voorbereid?
  • Wat is de waarde van verschillende standaarden in de markt?
  • Is Blockchain de toekomst van factureren en betalen?
  • Hoe maak ik de keuze voor een toekomstbestendige oplossing voor factuurautomatisering?

Ontdek het volledige programma en maak kennis met alle sprekers

We verwelkomen je graag op het Factuurcongres!