Congres Business Process Management

Van innovatie naar transformatie

Praktische informatie
Datum
OnderwerpBPM
KostenGratis voor de doelgroep
LocatieStadion Feijenoord, Rotterdam
icoon inschrijvenInschrijven

De snelheid waarmee organisaties kunnen innoveren en daarmee inspelen op veranderingen, is van groot belang voor het succes van de organisatie. Huidige IT innovaties (Cloud, Social, Big Data, etc.) zorgen ervoor dat bedrijfsprocessen onder druk komen te staan.

Op 29 oktober 2014 vindt de 11e editie van het BPM congres plaats. Tijdens deze dag staat het thema 'van innovatie naar transformatie' centraal en krijgt u antwoord hoe BPM u hierbij kan helpen.

Bent u verantwoordelijk voor het ontwerpen, monitoren en verbeteren van de bedrijfsprocessen? Dan is dit congres voor u the place to be!

Keynote

Impact “All-cloud strategie” op bedrijfsprocessen
Wim Reedijk, directeur ICT Post NL
PostNL heeft afgelopen jaar op het hoogste niveau besloten dat alle IT-systemen die over kunnen naar de cloud, ook over gáán naar de cloud. Dat noemen ze voor het gemak de “all-cloud-strategie”. Wim Reedijk gaat in op de voorbereiding van de implementatie van de all-cloud strategie en daarmee laat hij zien wat de impact is op de processen van IT en bedrijfsprocessen van PostNL. De introductie van architectuur-denken speelt daarbij een belangrijke rol.

Bekijk de website voor meer informatie over het congres...