Congres: Business Process Management

Van wie is uw proces?

Praktische informatie
Datum
OnderwerpBPM
KostenGratis voor eindgebruikers
LocatieDe Reehorst, Ede
icoon inschrijvenInschrijven

Op 30 oktober 2013 vindt de 10e editie van het Business Process Management congres plaats. Bent u manager of senior specialist op het gebied van Business Process Management? Dan bent u van harte welkom!

Steeds meer organisaties zijn zich bewust van de voordelen van Business Process Management zoals meer efficiëntie, kwaliteitsborging, meer transparantie en grip op de bedrijfsvoering. Dit alles leidt uiteindelijk tot een beter bedrijfsresultaat. Maar er ontstaan vaak complexe vraagstukken en problemen bij de implementatie en beheer van Business Process Management. Samenwerking tussen mens en systemen is key voor succes. Tijdens dit congres besteden we hier uitgebreid aandacht aan.

Ontmoet vakgenoten
U neemt deel als business partner aan het congres Business Process Management en wilt graag in gesprek raken met uw doelgroep. Dan kunt u het beste één-op-één gesprekken voeren. Maar hoe pakt u dat aan tijdens een congres? Het antwoord is simpel: Neem deel aan de Merry-Go-Round! De Merry-Go-Round is dé kennis- en ervaringscarrousel van Heliview. De Merry-Go-Round biedt u als business partner de ideale gelegenheid om korte één-op-één gesprekjes te voeren met uw doelgroep.

Aanmelden & Informatie
Schrijf u nu in en zorg dat u erbij bent op 30 oktober in Ede Klik hier voor meer informatie over het congres