Congres: Business Analytics

How to get value out of Big Data

Praktische informatie
Datum
OnderwerpBusiness Analytics
KostenGratis voor eindgebruikers
LocatieAmsterdam Arena
icoon inschrijvenInschrijven

Op 9 oktober 2013 vindt de 2e editie van het Business Analytics congres plaats. Bent u manager of senior specialist op het gebied van Business Analytics? Dan bent u van harte welkom!

Organisaties willen meer dan ooit grip krijgen op de bedrijfsvoering zodat bijvoorbeeld groei en kostenreductie gerealiseerd kunnen worden. Er wordt steeds meer vooruit gekeken en voorspeld om concurrentievoordeel te behalen en risico's te beperken. Business Analytics maakt het mogelijk om de beschikbare data te vertalen naar de juiste inzichten die helpen bij de besluitvorming. Tijdens het congres ligt de focus op hoe u waarde haalt uit de enorme hoeveelheid aan data die relevant is voor de business. Kunt u de toekomst voorspellen en zo de business vooruit helpen?

Ontmoet vakgenoten
Altijd al met collega's willen sparren over Business Analytics? Heeft u aanbieders op het gebied van exploratie en onderzoek van de bedrijfspresentaties altijd al het hemd van het lijf willen vragen over dit onderwerp? Of wilt u juist uw ervaring delen met anderen? Dan is de Merry-Go-Round de ideale gelegenheid!

Aanmelden & Informatie
Schrijf u nu in en zorg dat u erbij bent op 9 oktober in Amsterdam Klik hier voor meer informatie over het congres