Customer Insight & Data Driven Marketing (post-HBO)
Van klantinzichten naar strategie en relevantere, winstgevendere marketing
Inschrijven:
Gratis proefcollege
pencilBrochure aanvragen

De hoeveelheid beschikbare data lijkt eindeloos en het aantal bronnen groeit ook. Alleen al binnen jouw eigen bedrijf zijn er naast klant relatie data (CRM) waarschijnlijk ook webstatistieken en social media data beschikbaar. Het combineren van deze data, levert een beter klantinzicht op. Inzicht dat ons kan helpen bij strategievorming, maar ook bij het relevanter en winstgevender maken van onze (marketing) communicatie met de individuele klant. Relevantie is wat de hedendaagse klant vraagt, maar voor veel bedrijven en professionals nog onbekend terrein.

Om die relevantie te bereiken is meer nodig dan data op een rij zetten. Met de post-HBO opleiding Customer Insight & Data Driven Marketing leer je deze informatie om te zetten naar een strategie en concrete acties. Customer Insight voegt hiermee waarde toe voor de klant en de organisatie.

Je leert

  • De laatste trends en inzichten op het gebied van customer insight en data driven marketing
  • Een customer insight en data driven marketing strategie te ontwikkelen en te vertalen naar een customer insight en data driven marketing plan
  • Data en inzichten vertalen naar customer centric marketing
  • Hoe je de resultaten van customer insight en data driven marketing kunt meten en bijsturen
  • Hoe je customer insight en data driven marketing goed organiseert en implementeert binnen je organisatie
  • Je ontwikkelt je eigen customer insight en data driven marketing plan

In het kort

  • College: Avondopleiding: 18.30 - 21.30 uur & dagopleiding 09.00 - 16.00 uur (incl. lunch)
  • Duur: 10 colleges, 3-4 maanden
  • Kosten: €3.840,- all-in (excl. BTW)
  • Locaties: Amsterdam, Leusden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Wil je meer weten? Download hieronder een brochure en laat je inspireren.

Schrijf je in voor het gratis proefcollege

Voor meer informatie over de opleiding Customer Insight & Data Driven Marketing kun je gratis en vrijblijvend deelnemen aan een proefcollege. Een proefcollege geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen; onderwerpen als de opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding, studiebelasting en de overeenkomsten en verschillen met gerelateerde opleidingen etc. komen aan de orde. De proefcolleges worden gegeven op diverse opleidingslocaties of in de vorm van een webinar. Schrijf je op via het onderstaande inschrijfformulier in voor een proefcollege op locatie of een webinar.